Kedves Olvasóim, kedves érdeklődők!

 

Tisztelettel értesítem Önöket, hogy az Álmos Király Akadémia Győri és Győr-környéki Tagozatának meghívására

Győrött 2020. január 24-én, pénteken 18.00-20.00-ig

 

 Nimród, a hun-magyarok őse   

c. előadást tartok

 

Helyszín: Győr, Szigethy Attila u. 109. (Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Családi Kör, előadóterem)  

Érdeklődés: 06-70-600-7505

Tájékozódás: www.kubinyitamas.hu

 

 1024px-thumbnail.jpg

Asszír uralkodó a kísérőivel (üvegmázas tégla-töredék az ókori Nimrud városból (Kalchu, Irak, Kr.e. 875-850, British Museum)

 

Az előadás rövid ismertetése:

A magyar krónikák és népünk hite szerint Nimród a magyarok és a hunok ősatyja. A vetített képes előadás a kusita/szkíta Nimródnak, a magyarság elhallgatott, és a mesék világába utasított ősatyjának származását, életútját, továbbá uralkodásának az Ószövetségből ismert és az ókori írók munkáiban fellelhető történetét mutatja be. A Biblia írói Nimródhoz egyetlen népet sem rendeltek, holott Noé minden leszármazottjához egy-egy ókori nép kötődik. Ennek oka, hogy „nimród” méltóságnév, ami a félistenként tisztelt hősöket, nagy uralkodókat, országalapítókat és népősöket illette meg. Nimród életének eseményei legalább annyira valószerűtlenek, mint az ószövetségi történetek. A különbség az, hogy a papság által mintegy kétezer éve sulykolt bibliai események máig élnek a köztudatban, míg Nimród valós története feledésbe merült.

 

013_8.JPG

Nimród király állítólagos fejszobra (töredék, Nimrud Dagh, ókori Commagene királyság,Törökország – beliefnet.comI

 xxx

Az alábbiakban mellékelem Cséby Tamás, az Álmos Király Akadémia Győri és Győr-környéki Tagozat kezdeményezőjének írását a Tagozat megalakulásról:

 

 Kedves hajdani Atilla Király Népfőiskolás társaim!

 

Sok víz lefolyt a Dunán, azóta, hogy a reális és igaz történelmünkről az ismeretszerzést abbahagytuk a néhai radikális Jobbik keretein belül. Nem hittük volna, hogy az igazság útjáról is vakvágányra   lehet vezetni nemzetünket.

Igaz soha nem voltam semmilyen pártnak a tagja, de a hazám, a nemzetem sorsa mindig szívügyem maradt, főleg mióta megtudtam, hogy több ezer éve hamisítják a történelmünket, és föl akarják számolni a hazánkat.

Ebbe soha nem nyugodhatunk bele, mert őseink több ezer év óta a Kárpáthaza örökös örökösei voltak, és az özön-víz előtti nagyon magas kultúrát képviselték és hagyományozták az emberiség felemelkedésére.

Az ismeretszerzéseimet én azóta sem hagytam abba. A Szent Korona Szabadegyetemről az Álmos Király Akadémiára vezetett az utam, ahol neves és hiteles előadók (Dr. Varga Tibor jogtörténész; Dr Bakay Kornél történész, régész professzor; Dr. Hidán Csaba történész régész, Dr. Andrásfalvi Bertalan  néprajzkutató professzor; Dr. Eöry Ajándok kínai gyógyászati szakorvos -- Meridián torna magyarországi bevezetője -- ; Kubinyi Tamás neves média szakember és író az Álmos Király Televízió elindítója és az Álmos Király Akadémia megalapítója vezetője segítségével képeztem magam.

Kubinyi Tamástól kaptunk bátorítást arra vonatkozóan, hogy Győrben öt társammal elindíthassuk az Álmos Király Akadémia Győri, és Győrkörnyéki Tagozatát. 

2020. január 24-én 18.00-tól a Győr Szigethy A. u. 109. a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Családi Kör Előadó termében megtarjuk első és remélhetőleg havonként 1 alkalommal folyamatosan ismétlődő történelmi, őstörténeti előadásainkat, részben saját kutatásaink és ismereteink,  részben hiteles és elismert szakember gárda segítségével.

Az előadásokon bárki részt vehet végzettségtől, korhatártól függetlenül díjmentesen, később is csak a meghívott előadóink költségeinek fedezésére kívánunk becsület kasszát bevezetni, amennyiben egyéb fenntartási forrás nem kerül a birtokunkba.

        Üdvözlettel, szeretettel:

Cséby Tamás: mailto:cseyt@kabelnet.hu;

        Tel.:  06-70/600-75-05.

 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása