Ki ne emlékezne gyermekkorunk egyik kedvenc meséjére, a „Békakirályra”: A királylány kedvenc aranygolyóját beleejtette a kútba. Csúnya, kövér béka hozta fel, mondván megkapja, ha az asztalára teszi, ha egy tálból eszik vele, ha az ágyába viszi... Hosszas unszolásra az undorodva félő királylány megtette. Az ágyban a rút varangy szépséges királyfivá változott.[1] Ha jól belegondolunk ez nem más, mint a hüllő-lények és az ember elhálása.

 

011667-1200x900_1.jpg

A békakirály (napidoktor.hu)

 

Ki tudja, hány békakirály, hány emberformájú reptilian él köztünk?  

 

tyra-banks-1483996652-320x180.jpg

Tyra Banks (1973-) amerikai színésznő smink nélkül és … (wellandfit.hu)

 

Jókainak is tudomása lehetett róluk. A kráó c. írásában hajmeresztő alakváltozást mutat be:

„- Ön azt hiszi, hogy én szép vagyok? Ez csak álarcz! Ez az én igazi arczom!

S azzal egy varázsmozdulattal egyszerre torzképpé alakítja át az arczát, gúnyoros ránczok futnak össze az orra, a szemei körül; czimpái kitágulnak, ajkai elferdülnek, homloka redőkbe vonul, szemöldei kigyókká tekerülnek, s a szemei kancsalítanak. És a hangja érdessé válik, reszelős lesz, a fogait összeszorítva beszél.

- Én vagyok a Meduza! Az elátkozott Meduza! A ki a rútságával kővé mereszti a rátekintőt. A ki tudok rút lenni, ha akarok.”[2]

 

1024px-gorgona_pushkin.jpg

Medúza/Gorgó -fej  (festett kerámia, Fasos-sziget (?), Görögország, Kr.e. IV. sz., Puskin Múzeum, Moszkva – en. wikipedia.org)

 

Kósza hírek keringenek, hogy a föld jelenlegi urainak nincsenek emberi érzéseik. Nem éreznek szeretetet, hiányzik belőlük az elesettek iránti részvét; nem borzadnak el az emberek nyomorúsága láttán…  A szenvedőket még nagyobb szenvedéssel sújtják,  irtóhadjáratot folytatnak az emberiség egésze ellen. Nem segítenek senki emberfiának. Rezzenéstelen arccal közlik, félmilliárd, jó esetben kétmilliárd módosított tudatú emberre van szükség a földön, hogy saját robotizált, virtuálissá alakított világukat fenntartsák. A többieknek el kell menni.

  

2_celeb.jpg

 Kettő a sok közül. A rezzenéstelen, lárvaarcú John. D. Rockefeller (1839-1937) olajmágnás és Mark Zuckerberg (1984-), a Facebook vezérigazgatója

 

Ám mi lesz akkor, ha néhánymilliárd érző, gondolkodó ember eltűnik, s maradnak a génmódosított marionett figurák?  Akkor kikkel, mikkel játszanak ezek a reptilian celebek, azaz csúszómászó mesterségesen kreált hírességek

Úgy tűnik, a Teremtő nyomdokaiba akarnak lépni.

Valamikor réges-régen, sok-sok-sok millió évvel ezelőtt a Teremtő gondolt egyet, s megalkotta a mi Naprendszerünket a ma ismert bolygóival egyetemben, esetleg még sokkal többet. Lassan, folyamatosan, lépésről lépésre. Nem hat napig, hanem sokkalta tovább. (Kérdés, hogy a hat nap mekkora időtartamot ölelt fel.) Küldött csillagával a Nappal, az igazi Nibiruval befogatta és kordában tartatta a bolygókat, hogy „egy se bolyongjon, egy se tévelyegjen”, hanem birkaként keringjen körülötte.  Szeleivel befogta a felszabaduló levegőt, vizeit is megtartotta, s igazságosan elosztotta a Föld és nagyobbik ikerbolygója, a tévesen Nibirunak nevezett X bolygó között. Megvolt az élet lehetősége, volt víz, és volt levegő... [3] Végezetül KIN.GU isten véréből megteremtette az embert: „… véréből akarjuk teremteni az emberiséget, szolgálatára az isteneknek, és gondozására…”[4]

A mai „csúszómászó nagyemberek” megirigyelték tehát a Teremtőt, megirigyelték Istent. Ám óriási különbség van köztük. Isten mindenható, az ő lehetőségeik, képességeik pedig végesek. Isten többszöri próbálkozás után saját képére alakította az embert; korábbi ember-teremtési kísérletei feltehetően kudarcba fulladtak.

A mai celebek nem a saját képmásukra, hanem Isten által tökéletesre alkotott DNS megváltoztatásával alakították/alakítják ki az emberformájú, akaratnélküli élőhalottakat. E folyamatból kimarad a tényleges halottáválás; csak a feltétel nélkül engedelmeskedő, gondolkodásra, akaratra képtelen ember-rész, a hús-vér marad meg, amely képes ellátni az alapvető élet-funkciókat, vagyis mozog, eszik, ürít, s talán alszik is.  

Mondják, a köztünk élő reptilian celebek az un. dimenzió-kapukon másik dimenzióba járnak át; ott is laknak. Az iraki háborúkban állítólag sikerült e kapukat megtalálni, használni. Midőn mind megvolt, az amerikai hadsereg nagyhirtelen kivonult a tönkretett, szétrombolt Irakból, megmaradt népét sorsára hagyta.

Minden bizonnyal voltak/vannak átjárók, hiszen a mitológiák is tudnak róla. A herero négerek emlékezete ezt őrizte meg: A régi időkben az ég… viharokkal szakadt le, s maj’d minden embert megölt… Az ég és a föld elkülönült egymástól, s hogy az emberek ne jussnak fel az égbe, az istenek figyelmeztető őröket állítottak a kapukba. A feladatuk az volt, hogy az embereket távoltartsák az égtől…[5] E torzszülöttek léte figyelmeztetés: Az ember maradjon a földön, ne törekedjen kozmikus magasságokba. Hiszen, ami egyszer megtörtént, megtörténik még egyszer…!  

 

12512335_1_jpeg83b5009e040969ee7b60362ad7426573.jpg

Ez csak egy kétfejű kígyó…. (naijanovell.com)

 

Az emberiség a teremtés óta 10 világkort hagyott maga után. Az egyik vilgákorból a másikba való átmenet óriási kataklizmákkal, pusztulással járt. Az ókori írásokból[6] kiderül, hogy a Teremtő többszöri próbálkozással, kísérletezéssel alkotta, teremtette meg a saját képmására a mai gondolkodó, érző, szabad akarattal rendelkező embert. Utoljára a X-dik világkor végén határozta el, vízözönnel pusztítja el a bűnös emberiséget, mivel korábbi próbálkozásokat, világkor változásokat néhány ember mindig túlélte:

A föld-korszak végén, a föld-napon az óriások és az emberek vesztét földrengés és földindulás okozta. sok helyütt megnyílt a föld, a régi hegyek eltűntek, új hegyek jöttek létre.

A lég-korszakban, a szél-napon kozmikus hurrikán okozta a katasztrófát. A föld arculata megváltozott. Fejtetőre álltak és leomlottak a hegyek. Csak néhány, a barlangba bújt ember menekült meg. 

A víz-korszakban, a víz-napon az emberiséget vízözön sújtotta. Néhány kivétellel minden ember elpusztult.

A tűz-korszak, a tűz-nap még várat magára. A világ tűzeső által múlik el.”[7]

Vajon lesz-e túlélő? A Teremtő törvénye alapján igen, azok maradnak meg, akik képesek megteremteni az isten megálmodta, az ember által már egyszer megalkotott aranykort.  

 

1118px-fragmentary_jar_with_scene_of_herakles_slaying_the_hydra_of_ler.jpg

Pallas Athéne biztatására Herkules legyőzi a hidrát, (görög vörösalakos vázatöredék, Kr.e 375-340, Fitchburg Art Museum, Fitchburg, Massachusetts - ancientimes.blogspot.com) 

 

Az idő(k) kezdetén a (világ)mindenségben csak sötétség és víz létezett. Éltek benne önnemző létükre életképes formát öltött lények. Némelyik emberszerű, kettősszárnyú, egytestű és kétorcájú volt. Szarvat viselő lólábú, halfarkú… csodalény volt. Amikor felfakadt a fény, a szörnylények nem bírván a világosságot, elpusztultak.

 

 2881145.jpg

Óannész, az első emberiség tanítója, amior még a tengerben volt.(mészkő dombormű, theuntitledartblog.com)

 

 „Egy  isten véréből alkotottatott az emberiség. Rend nélkül éltek, mint az állatok. EA, a tenger, illetve a bölcsesség istene az emberek közé küldte Óannészt (és hat társát), hogy tanítson meg mindent, ami az emberi élet szelídítéséhez szükségeltetik.”[8]

 

222597-la-ville-de-sefar-est-la-huitieme-merveille-du-monde.jpg

Különös, pöffeteg lények. Körülöttük a kicsi feketék az emberek. (kb. 20 ezer éves (?) barlangrajz, Sefar, Tassili hg., Algéria - vitaminedz.com/fr)

 

 „E lények olyanok voltak, akár az emberek, beszéltek, mint az emberek, és benépesítették a föld színét. Éltek, szaporodtak,… de nem volt szívük, nem volt értelmük, érzésük… Ez csupán próbálkozás volt az emberre. Rendesen beszéltek, de az arcuk száraz volt. Lábuk erőtlen és a karjuk is. Nem volt vérük, sem csontjuk, sem verejtékük, sem zsírjuk, maszk volt az arcuk.”[9] 

 

 

ubaid_szobrok.jpg

"Madárfejű" nőalakok (festett agyagszobrok, Ubaid, Irak – messagetoeagle.com)

 

Mezopotámiában az Ubaid dombból festett agyagszobrocskák kerültek elő. Az alakok teste emberformájú, a szakirodalom szerint madárfejűek. Jobban megnézve lehetnének rovarfejűek is.

 

szocske_saska.jpg 

Szöcskefej (remlac.hu) – humanoid fejek (festett agyag, Ubaid, Irak, Kr.e.6500-3750, British Museum – yogaesoteric.met)  - sáskafej (assz.ru.)

 

Az ember csak az tudja lerajzolni, megformálni, amit lát, magától nem talál ki semmit. Tehát e szobrokat élő alakokról mintázták. Vajon hova lettek?

A III. világkorban égi tűz (sugárzás) és égi víz tizedelte meg a korabeli emberiséget. A víz elől a fákra menekültek, majmokként éltek a vízből kiemelkedő fákon. E lények nem majmok voltak, hanem majomként élő emberek. (a régi műveltségek, pl. az egyiptomi ezért tartja oly nagy becsben a majmokat.)  Az V. világkor után a Noé féle Vízözönig az emberiség fejlődése szinte töretlen volt, mígnem bűneik miatt bekövetkezett a mindent elpusztító utolsó Vízözön.   

Minden bizonnyal a hibásnak, félresikerültnek bizonyult ember-fajták nem tűntek el, hanem elbújtak. A föld alá kényszerülve néhány, szaporodásra képes példányuk megmaradt, akik nemcsak a saját fajtájukkal, hanem később az isten képmására teremtett gyarlóbb emberekkel párosodva szaporodtak, s mindmáig élnek és virulnak.

Utódaik lehetnek a mai, köztünk élő, az emberiséget irányító reptilian celebek. Évezredek alatt módosították a fajukat. A földet birtokolni akaró humanoid gyarmatosítók. Nincs szükségük Isten teremtményére, az érző emberre. Az emberek ösztönszerűen irtóznak tőlük, félnek a „hüllőktől”. Megjelenésük önkéntelenül kikényszerít a félelmet, humanoid változatuk hosszútávon az engedelmességet.

 

kinai_sarkany.jpg 

 

Kínai sárkány-totem (Tang dinasztia, Kr.e. 618-907, Selyemút, Kína - Art Gallery of New South Wales, Sydney – iseo58.tumbir.com)

 

Nem járok messze az igazságtól, ha feltételezem, hogy az un. totem-állatok, amelyektől egy-nép eredezteti magát, a szaporodni, átváltozni tudó, emberré fejlődött hüllőkre (vagy más állatokra, pl. medve)  vezethető vissza. A kínaiak a sárkányok leszármazottjai, az egyiptomiaknak kígyó-ősük, a régi zsidóknak sárgaréz kígyójuk volt, Közép-Amerikában a szárnyas kígyó dívott. Mindenütt hüllő, csak hüllő. Néhány kivétel azért akad: A magyarságnak turulmadara volt, de ez nem totemállat, hanem isten és az ember közötti közvetítő, hírvivő.  

Tisztelt érzelemnélküli nagyemberek ott fenn a csúcson! Nem lesz kissé unalmas? Gépek, robotok és engedelmeskedő marionett-humanoid figurák közepette? Bizonyára nem, mert idővel egymásnak esnek… A jelek már mutatkoznak.

 

Zárszó: Néhány órával ezelőtt a facebookon az egyik kedves olvasóm megjegyezte, ez írásom tudománytalan. Egyetértek. Igaz-e, nem-e, hogy világunk un. vezetői emberfelettiek/emberalattiak;  természetesen nem tudom. De azt igen, hogy érző szívű, embertársait szerető és tisztelő ember nem tudna, nem lenne képes kitervelni és végrehajtatatni az oltással és beláthatatlan következményeivel járó nagyléptékű alattomos, az emberiség egésze ellen irányuló merényletet. Nem tettem mást, mint összekapcsoltam az évtizedek alatt összegyűlt ismereteimet, hogy némi magyarázatot leljek, és megírtam e cikket. Madách Imre szavaival élve reménykedek,  hogy "kezd a föld remegni, ingadozni, sírok nyiladoznak mindenütt, s felkel, ki ezredévig ott feküdt." MV

 

[1] A békakirály, Grimm legszebb meséi, Móra Kvk., Bp. 1972, 5-8. pp. A mese mai, agresszivitást sugalló  változatában a királylány  falhoz csapja a békát.(!)

[2] A kráó, Révai Testvérek Kiadása, Budapest, 1895. 7. p.

 [3] Marton Veronika: A káldeai teremtés-mítosz - Enuma elis (ékiratos csillagászati leírás a Naprendszer keletkezéséről), Matrona, 2009. Győr. 2-94. pp.

[4] L.m.f. 107-109. pp.

[5] L.m.f. 23. p.

[6] Sanchoniathon (Kr.e. XIII.sz.?)  föníciai történetíró; Bérosszosz (Kr.e. IV-III. sz.), a babiloni Bél-templom papja, Manethón (Kr.e. III. sz.), egyiptomi történetíró, az Ószövetség,  az ékiratos szövegek és a népek emlékezete.   

[7] Marton Veronika: Világkatasztrófák- Az emberiség tíz világkorának története, Matrona, Győr, 2011. 19-20. pp.

[8] L.m.f. 22.p.

[9] Popol Vuh, Helikon, Bp. 1984. 15. p.

süti beállítások módosítása