Kedves Barátaim, Olvasóim!

Engedjék meg, hogy megköszönjem Önöknek a cikkeim iránti érdeklődést!
Sajnálattal kell a nyilvánosság elé tárnom, hogy a cikkeimnek nagyjából a Kuruc-infon és blogon való megjelenésével egyidejűleg valaki garázdálkodni kezdett a számítógépemben. Visszatartotta a küldött és a kapott leveleimet, megváltoztatta jelszavaimat, kitörölte a blogomat ( több órába telt, mire sikerült visszaállíttatni), mintegy két hétre lehetetlenné tette a facebookra való bejutasomat és így tovább. Az e-mail fiókjaimba jelenleg sem tudok bejutni (oxus [at] freemail [pont] hu).  Emiatt az időközben küldött leveleikre sem válaszolhattam.
Bizonyára a számítógépemben tárolt cikkek, kéziratok, fogalmazványok idővel megjelennek majd valahol, amiből következtetni lehet a 'látogatóm' személyére.

 

Tisztelettel:
Marton Veronika
(tanár-sumerológus)

A bejegyzés trackback címe:

https://martonveronika.blog.hu/api/trackback/id/tr955290938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása