Tisztelt Érdeklődők!
Értestem Önöket, hogy a Maghar Akadémia szervezésében augusztus 26-tól 5 hetes kezdő sumir tanfolyamot tartok Budapesten az V. kerületben. MV. 

1db302bed45a3063ffff8037ffffe41e.jpg

Az alábbiakban közlöm a Maghar Akadémia felhívását:
Öt egymást követő szombaton, alkalmanként 3,5 óra / 8.000,- Ft.
A résztvevők megismerkednek a mintegy 4000-5000 évvel ezelőtt élt sumir nép történelmével, mitológiájával és az írásával. Elsajátítják a vonalas- és az ékírást, s önállóan tudnak rövidebb szövegeket (pl. pecséthenger) átírni latin betűkre, fordítani és értelmezni.
A magyar - bizonyítottan - a sumir nép egyik egyenesági leszármazottja. Jelenlegi műveltségünk alapjait a sumírok rakták le, mely különösen a magyarság néphagyományaiban mutatkozik meg. Feltűnően sok a hasonlatosság a mai magyarság és a sumirok gondolkodásmódja, érzelmi és egyéb megnyilvánulásai között.

A tanfolyamot azon érdeklődőknek ajánljuk, akik elhivatottan szeretnék megőrizni, magyar anyanyelvünket, akik korszerűsítés ürügyén sem dőlnek be a nyelvünket elfojtani igyekvő idegen kifejezéseknek, mert addig maradunk magyarok, amíg a nyelvünket a maga valójában megtartjuk. Ezt segíti a sumir nyelv, nyelvtan megismerése.
Oktató: Marton Veronika tanár-sumerológus
Regisztráció: rendezveny@magharakademia.hu
Érdeklődés:+36 20 312 5925

A bejegyzés trackback címe:

https://martonveronika.blog.hu/api/trackback/id/tr1918192945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása